Μια ζωή χάλια κυβερνήσεις, φαινόμενο Παγκόσμιο ή Ελληνικό;




40 Χρόνια κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, Εντός της Ελλάδας υπήρξαν, Παραλήψεις, Λάθη, Σφάλματα και Διαφθορά. Διεθνώς όμως έγιναν μόνο οικονομικές υποχωρήσεις, με δυσβάστακτες υποχρεώσεις στις πλάτες των πολιτών.

4 Χρόνια Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Εντός της Ελλάδας υπήρξαν, Υπαναχωρήσεις, Υπεκφυγές, Λεονταρισμοί, Μυθοπλασίες και Κυνήγι Ορθόδοξων Χριστιανικών Συμβόλων. Διεθνώς όμως κερδίσαμε μόνο δεσμευτικές υποχρεώσεις ξένης εποπτείας, και παραχώρηση της Ιστορικής Αξίας της Μακεδονίας.


Ποια είναι η σκέψη μας γύρω από την κατάσταση της Ελλάδας. Ως πότε θα συνεχίζεται ο κατήφορος της Αξιοπρέπειας του Ελληνικού Λαού; Πότε θα συσπειρωθούμε γύρω από την Αξία και τον Συμβολισμό της Ελληνικής Σημαίας.
Πως θα εξασφαλίσουμε* την ακεραιότητα των εδαφών της Ελλάδας, την ισονομία των πολιτών, έναντι του κράτους και της δικαιοσύνης και τέλος, την Δικαιοσύνη στην Παιδεία και Εργασία;


Θεωρούμε πως δεν είναι Υπεύθυνοι μόνο οι Πρωθυπουργοί - για τα καλά και τα κακά στην Ελλάδα. Μεγάλο βάρος ευθύνης έχουν και οι Υπουργοί ή οι Υφυπουργοί. Πίσω όμως από όλους αυτούς είναι το κόμμα ολόκληρο και στο βάθος οι ψηφοφόροι που έφερα με την ψήφο τους ή την ανοχή τους το κόμμα που κυβερνά στην εξουσία.
Συμπέρασμα; Τελικά η δύναμη είναι στον Λαό που ψηφίζει.